2020-10-19 13:22:04

ERASMUS DANI U NAŠOJ ŠKOLI

Učenici naše škole sudjelovali su od 15. do 17. listopada u godišnjoj proslavi programa Erasmus+, najvećeg programa Europske Unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu pod nazivom Erasmus Days (#ErasmusDays) koji se ovo godine obilježava u preko 80 zemalja diljem svijeta sa preko 5000 organiziranih događaja.

 

 

Naši učenici su kroz različite aktivnosti sa svojim predmetnim nastavnicima predstavili Erasmus+ projekt "Our life in our hands" te su na taj način sudjelovali u godišnjoj proslavi najvećeg programa EU.

Učenici su izradili Erasmus kutak u hodniku škole gdje su projekt predstavili drugim učenicima, učiteljima i roditeljima.

Na satovim geografije izradili su slikovnu mapu Europe i označili projektne partnere te naučili osnovne informacije o državama partnerima, dok su na satu Informatike učenici 6a MŠ Vrpolje to isto napravili u digitalnom alatu TourBulider.

 

 

Na satovim razrednika učenici 7b PŠ Perković  izradili su prigodni Erasmus okvir.

 

 

Naš događaj registrirali smo na službenoj web stranici Erasmus Days www.erasmusdays.eu, te na eTwinning platformi gdje su nam se pridružili i naši projektni partneri.


Osnovna škola Vrpolje